Twee wandelaars lopen over een modderig pad in het regenwoud Twee wandelaars lopen over een modderig pad in het regenwoud


HoE Werkt het?

Africa Hike is off the beaten track


Zo werkt het

Africa Hike: 4 - 11 november 2023

Africa Hike laat jou het andere Tanzania zien. Niet naar het toeristische gedeelte, maar je gaat naar de Usambara Mountains. Het groene hart van Tanzania. Waan je op de top van de wereld, geniet van de vergezichten en indrukwekkende valleien. In de voorbereiding haal jij € 5.000 sponsorgeld op voor Amref Flying Doctors. Tijdens Africa Hike bezoek je 2 projecten van Amref. Zo zie je met eigen ogen de impact van het belangrijke werk. 

Werk mee aan een gezond en sterk Afrika!

7 dagen hiken? Zo doe je dat


Africa Hike is geen walk in the park. Usambara Mountains vormen hét hike-gebied van Tanzania. Smalle paden, steile beklimmingen en pittige afdalingen. Sta oog in oog met wildlife in Mkomazi National Park en geniet van de overweldigende natuur. Africa Hike heeft het allemaal. Of je nu ervaren hiker bent of begint: dit is jouw challenge voor 2023. 

Praktische informatie

Wat is het inschrijfgeld?
Beslis snel en profiteer van de korting!
  • Laatste kans korting (t/m 31-03-2023):               €2.249,-
  • Normale prijs (vanaf 01-04-2023):                       €2.399,-
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Bij het inschrijfgeld is inbegrepen: 
  • Vlucht & transport ter plaatse
  • Overnachtingen (2 personen per tent - upgrade naar eigen tent mogelijk tegen betaling)
  • Maaltijden
  • Begeleiding door gidsen
  • Uniek Africa Hike-shirt
  • Bijeenkomsten en workshops
Ticketprijs is exclusief de kosten voor visum, vaccinaties & verzekeringen
Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Als je goed getraind bent en je sponsoring op tijd rond is, is het mogelijk om tot 8 weken voor aanvang van het evenement in te schrijven. Let wel op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en het volledige sponsorbedrag moet op de eerste dag van de maand van vertrek binnen zijn.
Wat is het minimale sponsorbedrag?
Alle deelnemers van Africa Hike halen minimaal € 5.000 sponsorgeld op voor Amref Flying Doctors.
Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld?
Amref Flying Doctors is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika. Hiermee willlen ze bereiken dat een goede gezondheid voor alle Afrikanen toegankelijk wordt. Amref Flying Doctors werkt samen met de lokale bevolking en voert ook lobby en overleg met instanties en regeringen. Wat Amref Flying Doctors onder andere doet met jouw sponsorgeld lees je hier en ervaar je persoonlijk tijdens Africa Hike, waar we verschillende projecten van Amref bezoeken.
Kan ik individueel of met een team deelnemen?
Beide opties zijn mogelijk! Africa Hike is een groepsreis. De start is gezamenlijk, maar daarna houdt iedereen zijn eigen tempo aan en ontstaan er verschillende groepen. Als individu of als team sluit je dus aan bij andere deelnemers. 
Staat jouw vraag er niet tussen?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen