Twee wandelaars lopen over een modderig pad in het regenwoud Twee wandelaars lopen over een modderig pad in het regenwoud


UNIEKE EN UITDAGENDE HIKE

DOOR PRACHTIG REGENWOUD in Tanzania


Een unieke uitdaging: AFRICA HIKE

5- 12 november 2022

Een unieke 6-daagse trektocht door een van de meest bijzondere plekken in Tanzania, de East Usambara Mountains. Een uitdagende hike, waarbij je gemiddeld 5 uur per dag door een prachtig regenwoud met een unieke biodiversiteit trekt. Prachtige vergezichten, mistige regenwouden en indrukwekkende watervallen wisselen elkaar af. Haal minimaal € 5.000 sponsorgeld op voor Amref Flying Doctors en zie met eigen ogen welk verschil jouw bijdrage maakt. Africa Hike is een tocht door overweldigende natuur!

 Sta oog in oog met wildlife
 Hike de prachtige trails
 Grote biodiversiteit
 Ontmoet lokale bevolking
 Kampeer in regenwoud
 Bezoek Amref-projecten

NIEUW: AFRICA HIKE

5- 12 november 2022

Een unieke 6-daagse trektocht door een van de meest bijzondere  plekken in Tanzania, de East Usambara Mountains. Een uitdagende hike, waarbij je gemiddeld 5 uur per dag, door een prachtig regenwoud met een buitengewone biodiversiteit trekt. Haal minimaal € 5.000 sponsorgeld op voor Amref Flying Doctors. Africa Hike is een tocht door overweldigende natuur!

 Sta oog in oog met wildlife
 Hike de prachtige trails
 Mooie natuur
 Ontmoet de bevolking
 Kampeer in het regenwoud
 Bezoek Amref-projecten

Praktische informatie

Wat is het inschrijfgeld?
Beslis snel en profiteer van de korting!
  • Laatste kans korting (tm 22 april): € 2.249 
  • Regulier tarief (va 23 april): € 2.399
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Bij het inschrijfgeld is inbegrepen: 
  • Vlucht & transport ter plaatse
  • Overnachtingen (2 personen per tent - upgrade naar eigen tent mogelijk tegen betaling)
  • Maaltijden
  • Begeleiding door gidsen
  • Medische verzorging
  • Uniek Africa Hike-shirt
  • Bijeenkomsten en workshops
Ticketprijs is exclusief de kosten voor visum, vaccinaties & verzekeringen
Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Als je goed getraind bent en je sponsoring op tijd rond is, is het mogelijk om tot 8 weken voor aanvang van het evenement in te schrijven. Let wel, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en het volledige sponsorbedrag moet op de eerste dag van de maand van vertrek binnen zijn.
Wat is het minimale sponsorbedrag?
Alle deelnemers van Africa Hike halen minimaal € 5.000 sponsorgeld op voor Amref Flying Doctors.
Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld?
Amref Flying Doctors is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika. Amref wil dat een goede gezondheid voor alle Afrikanen toegankelijk wordt. Amref Flying Doctors werkt samen met de lokale bevolking en voert ook lobby en overleg met instanties en regeringen. Wat Amref Flying Doctors onder andere doet met jouw sponsorgeld lees je hier en ervaar je persoonlijk tijdens Africa Hike, waar we verschillende projecten van Amref bezoeken.
Kan ik individueel of met een team deelnemen?
Beide opties zijn mogelijk! Africa Hike is een groepsreis. De start is gezamenlijk, maar daarna houdt iedereen zijn eigen tempo aan en ontstaan er verschillende groepen. Als individu of als team sluit je dus aan bij andere deelnemers. 
Staat jouw vraag er niet tussen?

Route

Hike de prachtige trails van Mkomazi National Park en de East Usambara Mountains in Tanzania.

Sta oog in oog met wildlife in één van de mooiste parken van Tanzania en geniet van de overweldigende natuur van Amani Nature Reserve. Baan je een weg door tropisch regenwoud, laat je verrassen door indrukwekkende watervallen, wandel door uitgestrekte theeplantages en beklim de kronkelende paden van East Usambara. Ondertussen word je gade geslagen door nieuwsgierige apen, bijzondere vogels en kleurrijke kameleons. 

Een ervaring om nooit te vergeten!

Meer informatie

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen